پخش زنده
امروز: -
جمعی از آشپزها و هنرمندان صنایع دستی تویسرکان به مناسبت گرامیداشت ایام پیروزی انقلاب اسلامی ایران، جشنواره برگزار کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ ۵۰ نفر از آشپزها و هنرمندان صنایع دستی تویسرکان به مناسبت گرامیداشت پیروزی انقلاب اسلامی ایران، جشنواره برگزار کردند.
سجاد محمداصغری، مدیر جهاد کشاورزی تویسرکان از فعالیت ۳۵ واحد پرورش ماهی با تولید سالانه ۱۵۵ تن ماهی در این شهرستان خبر داد.
در این جشنواره حدود ۲۰ هنرمند در زمینههای مختلف صنایع دستی و مهارتهای فنی و حرفهای هم شرکت داشتند.
مرادی، سرپرست شیلات استان همدان هم گفت: برای تهیه یک کیلو گوشت گاو ۱۵۰۰۰ هزار لیتر آب مصرف میشود، اما برای هر کیلو ماهی تنها ۴۰۰ لیتر آب مصرف میشود.
موسوی، کارشناس ارشد تغذیه مرکز بهداشت تویسرکان هم با اشاره به وجود منابع غنی از ید، سلنیوم، آهن، فسفر و ویتامینهای آ، د و ب ۱۲ در ماهی، افزود: مصرف آبزیان به سلامت روانی افراد کمک و در جلوگیری از افسردگی و سردردهای میگرنی موثر است.
یک چهارم ظرفیت صنایع دستی استان همدان در تویسرکان فعال است.